iklaneka

Followers

Segala karya dalam BLOG ini adalah milik penuh Nuril Bahanudin dan penulis langsung TIDAK pernah memberi kebenaran kepada mana-mana penulis di blog lain untuk mengulang cetak karya di dalam blog ini untuk disiarkan di blog MEREKA, Jadi kepada penulis2 blog yang telah mengambil, menyalin, atau mencetaknya semula, diharaplah dapat MEMADAMKANnya daripada blog anda, sebelum sebarang tindakan undang-undang diambil kepada anda. Terima Kasih atas segala kerjasama yang telah diberikan.

Pageviews

Friday, August 15, 2014

Video Promo Novel : Kau Yang Tak Diundang.Assalamualaikum sayang-sayang... Sementara menanti proses terbit mari kita panaskan mood dulu. Jom intai sikit isi 'anak' ke -3 saya ni... Boleh klik di Video tu untuk menonton... Sebab saya cuba upload video di blog ni tapi tak dapat pula... huhuhu

Insya-ALLAH bakal terbit tidak berapa lama lagi di bawah rumah penerbitan baru iaitu Penerbitan Anaasa... Diharap dapatlah memberikan sokongan kepada penerbitan ini demi merancakkan lagi INDUSTRI PENULISAN KREATIF tanah air.

Jutaan terima kasih kepada semua yang setia mengikuti blog kecil saya ni. Budi baik kalian, hanya mampu dibalas dengan ucapan terima kasih. Semoga juga kalian sentiasa dirahmati-NYA walaupun di mana jua berada.

No comments: