iklaneka

Segala karya dalam BLOG ini adalah milik penuh Nuril Bahanudin dan penulis langsung TIDAK pernah memberi kebenaran kepada mana-mana penulis di blog lain untuk mengulang cetak karya di dalam blog ini untuk disiarkan di blog MEREKA, Jadi kepada penulis2 blog yang telah mengambil, menyalin, atau mencetaknya semula, diharaplah dapat MEMADAMKANnya daripada blog anda, sebelum sebarang tindakan undang-undang diambil kepada anda. Terima Kasih atas segala kerjasama yang telah diberikan.

Pageviews

Wednesday, May 2, 2012

Sekadar pengubat RINDU buat KAMU yang sedang MEMBACA


Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh... Hai awak-awak dan ya awak yang sedang membaca ni ^^. Terlalu lama rasanya saya tidak memberi komitmen kepada blog ini. Oh MAAFKAN SAYA. Alhamdulillah hari ni saya ada sedikit kelapangan. Jadi saya ingat nak bersihkan segala HABUK dan sawang-sawang yang banyak melata di blog saya ni. Kuikuikui.

OK ni projek terbaru saya. Awak ingat tak tentang novel TIGA BULAN ni??? Kalau tak ingat cuba ingatkan balik. Alah kisah si budak Nuriz dan Wan Nazariel yang asyik bertekak 24 jam mengalahkan anjing dengan kucing tu. Ok insya-ALLAH novel ini akan masuk dalam penilaian manuskrip. Doa-doakan ya ia berjaya.

Sebelum tu saya nak awak-awak tau, saya akan mula memasukkan entry sebangak 4 bab setiap bulan dalam BLOG ini. Dulu saya postkan kisah budak berdua ni di blog Citra Kasih. Tak apalah kalau awak-awak tak boleh ingatkan pasal budak berdua tu. Nanti ada masa saya postkan sinopsisnya ya.

Ok setakat ni sahaja. Awak-awak tunggulah. Entry bermula dari prolog akan mula diposkan ke blog bermula dari hujung bulan MEI. Insya-ALLAH...
Da.... sayang-sayangku semua.

1 comment:

miz ruha said...

suka cerita tiga bulan,,,